Richting geven aan je leven, regisseur zijn van je eigen leven. Een veel gehoorde wens van professionals. Wanneer het nieuwe van het werkende leven af is, krijgen zij zicht op wat zij dagelijks aan het doen zijn. Wat voor impact hun werk op hun leven heeft. Zij krijgen vaak het gevoel dat ze worden geleefd en hebben het idee dat er iets “ontbreekt”, maar kunnen de vinger er niet achter krijgen wat dat dan precies is. 

De afgelopen jaren heeft Sander de Vries meer dan 2500 hoogopgeleide professionals begeleid bij een diversiteit aan carrière gerelateerde vraagstukken. Hij heeft hen weer op de plek gezet waar ze horen: aan het stuurwiel van hun leven. Samen met Bart Jenezon van 1nspiring Company geeft hij op 16 mei 2018 een unieke training. Bart heeft met zijn methode inmiddels meer dan 750 bedrijven geholpen. Inmiddels slaat zijn methode ook in het buitenland aan. Zo vinden er 1nspiring Days plaats in Roemenië, België en Italië.

In een inspirerende en interactieve training maak je kennis met de waarde van het 1nspiration Canvas. Je krijg inzicht in jezelf en leert je doelen en plannen te concretiseren. Dit is het startpunt om uiteindelijk actief en bewust richting te kunnen geven aan je eigen carrière en leven.

Doelgroep: professionals 

Datum: woensdag 16 mei 2018

Tijd: 17.00 – 20.00

Locatie: Circl 

Kosten: EUR 99

Meedoen: stuur een e-mail naar info@highperformancenetwork.org