Richting geven aan je leven, regisseur zijn van je eigen leven. Een veel gehoorde wens van professionals die na hun studie vol energie en ambitie zijn gestart met hun carrière. Na een aantal jaren is de stof nedergedaald en krijgen zij zicht op wat zij dagelijks aan het doen zijn, wat voor impact hun werk op hun leven heeft. Zij krijgen het gevoel dat ze worden geleefd en hebben het idee dat er iets “ontbreekt”, maar kunnen de vinger er niet achter krijgen wat dat dan precies is. 

De afgelopen jaren heeft Sander de Vries meer dan 2500 hoogopgeleide professionals begeleid bij een diversiteit aan carrière gerelateerde vraagstukken. Hij heeft hen weer op de plek gezet waar ze horen: aan het stuurwiel van hun leven. De kennis en ervaring die hij in het eerste deel van zijn carrière als tax lawyer heeft opgedaan en de inzichten die hij als executive coach door de vele gesprekken heeft verkregen, heeft hij samengevoegd in een heldere en handzame methode die professionals onderling kunnen gebruiken om zichzelf en elkaar verder te ontwikkelen als mens: human development.

In een inspirerende en interactieve training maak je kennis met de basisbeginselen van de Human Development Methode. Je gaat direct aan de slag en leert de methode direct toe te passen. Dit is het startpunt om uiteindelijk actief en bewust richting te kunnen geven aan je eigen carrière en leven.

Doelgroep: hoogopgeleide young professionals 

Tijd: 14.00 – 17.00

Kosten: EUR 250

Meedoen: stuur een e-mail naar info@highperformancenetwork.org

Journey #3 heeft een bijzonder karakter. De opbrengst ervan wordt namelijk gedoneerd aan Stichting Carrièrestart. Deze stichting heeft als uiteindelijke doelstelling om meer ruimte binnen het onderwijs te creëren voor zelfkennis en gedegen arbeidsmarktoriëntatie. Haar overtuiging is namelijk dat deze twee elementen thuishoren binnen de basistaak van onderwijsinstellingen: jongeren laten bloeien en hen voorbereiden op het leven dat voor hen ligt.

Human Development is meer dan het kiezen en volgen van een opleiding of het zetten van een carrièrestap. Het staat voor groeien als mens. Dit betekent het ontdekken van jezelf, het ondervinden van het leven en het onderkennen van ervaringen. Het is vanuit verschillende perspectieven kijken naar je eigen individuele situatie, met het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Het is eerst stilstaan om écht vooruit te kunnen.