Future Minds

Coaching

Als executive, ondernemer, medisch specialist/chirurg, manager, directeur, partner, sta je er vaak alleen voor. Jij bent een high performer pur sang en iedereen gaat ervan uit dat jij het weet. De behoefte aan reflectie neemt hierdoor eerder toe dan af. Op jouw niveau is het belangrijk dat je blijft reflecteren, zelf alert blijft en zelf eigen persoonlijke groei initieert.

Inhoudelijk ben je up to date, ben je specialist op jouw gebied, maar het gaat om andere skills die ervoor zorgen dat je als high performer goed functioneert, gepast omgaat met veranderingen die veelal onverwacht plaatsvinden. Je wilt wendbaar en veerkrachtig zijn. Steeds opnieuw vol energie en met overtuigingskracht doen wat je het liefst doet.

Onze coaching biedt een bijzonder rustpunt in de hectiek en chaos van alle dag. Het leert je balans te vinden en te houden, perfectionisme in de hand te houden, je hoofd leeg te maken, nieuwe energie op te doen en los te laten wat overbodig is. Ook geven we aandacht aan jezelf te verbinden met je verlangen jouw eigen pad te vinden, om bij te dragen en om te doen waarvoor jij hier bent. Hoe kom je daar? Wat is er nodig om dat te ontwikkelen?

Wij brengen je tot de kern en begeleiden je bij het (her)vinden van je kracht.

Ieder coaching-traject bij ons is maatwerk. Hierbij werken wij met twee effectieve basisvormen:

  1. het jaartraject: 8 gesprekken in 12 maanden
  2. het interventie-traject: 3 gesprekken binnen 1 – 2 maanden

Tijdens één van deze intensieve en resultaatgerichte coaching-trajecten komen we snel tot de kern en krijg jij vat op de situatie. We stellen een realistisch stappenplan op met harde ijkmomenten, zodat we tot een meetbaar resultaat komen.

Onze coaches zijn allen gecertificeerd als professioneel beroepscoach en geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en/ of European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Waarom kiezen voor onze coaching?

Ervaring met meer dan 3.000 andere professionals

Resultaatgericht

Duurzame persoonlijke groei

Interesse?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Morgen start hier!