Details
Date:

april 21

Time:

01:00 pm - 05:00 pm

Event Category:

Training

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/journey-3-tickets-42559166613
Organizer

High Performance Network

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/high-performance-network-15978659102
Venue

Amstel Boathouse

223 Amsteldijk, 1079 LK Amsterdam

Amsterdam, NH, NL, 1079 LK

Richting geven aan je leven, regisseur zijn van je eigen leven. Een veel gehoorde wens van professionals die na hun studie vol energie en ambitie zijn gestart met hun carrière. Na een aantal jaren is de stof nedergedaald en krijgen zij zicht op wat zij dagelijks aan het doen zijn, wat voor impact hun werk op hun leven heeft. Zij krijgen het gevoel dat ze worden geleefd en hebben het idee dat er iets “ontbreekt”, maar kunnen de vinger er niet achter krijgen wat dat dan precies is. 


De afgelopen jaren heeft Sander de Vries meer dan 2000 hoogopgeleide professionals begeleid bij een diversiteit aan carrière gerelateerde vraagstukken. Hij heeft hen weer op de plek gezet waar ze horen: aan het stuurwiel van hun leven. De kennis en ervaring die hij in het eerste deel van zijn carrière als tax lawyer heeft opgedaan en de inzichten die hij als executive coach door de vele gesprekken heeft verkregen, heeft hij samengevoegd in een heldere en handzame methode die professionals onderling kunnen gebruiken om zichzelf en elkaar verder te ontwikkelen als mens: human development.


In een inspirerende en interactieve training maak je kennis met de basisbeginselen van de Human Development Methode. Je gaat direct aan de slag en leert de methode direct toe te passen. Dit is het startpunt om uiteindelijk actief en bewust richting te kunnen geven aan je eigen carrière en leven.


Doelgroep: hoogopgeleide professionals (met verschillende ervaringsniveaus)


Tijdsduur: 4 uur


Kosten: vrij om te doneren wat je wilt  (normale kosten voor deelname zijn EUR 250)


Journey #3 heeft een bijzonder karakter. De opbrengst ervan wordt namelijk gedoneerd aan Stichting Carrièrestart. Deze stichting heeft als uiteindelijke doelstelling om meer ruimte binnen het onderwijs te creëren voor zelfkennis en gedegen arbeidsmarktoriëntatie. Haar overtuiging is namelijk dat deze twee elementen thuishoren binnen de basistaak van onderwijsinstellingen: jongeren laten bloeien en hen voorbereiden op het leven dat voor hen ligt.


Voor iedere EUR 1.500 kan één student het zes maanden durende ontwikkelingsprogramma doorlopen en voor iedere EUR 750 kan een groep van twintig studenten deelnemen aan een training.


Zodra de donaties het bedrag van EUR 750 heeft bereikt, gaat de training in ieder geval door. Voor dit bedrag kan de stichting namelijk weer een groep van 20 studenten begeleiden bij een bewuste en zelfverzekerde carrièrestart.
Human Development is meer dan het kiezen en volgen van een opleiding of het zetten van een carrièrestap. Het staat voor groeien als mens. Dit betekent het ontdekken van jezelf, het ondervinden van het leven en het onderkennen van ervaringen. Het is vanuit verschillende perspectieven kijken naar je eigen individuele situatie, met het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Het is eerst stilstaan om écht vooruit te kunnen.